Bierkade 4

Betaalbare bedrijfsruimte voor de creatieve industrie met allure en uitstraling te huur op korte afstand (ca 250 meter) van de binnenstad én de haven. Een inspirerende en historische omgeving aan de Bierkade in Hoorn en in de directe nabijheid van restaurants, cafe’s en winkels. Bijvoorbeeld te gebruiken als atelier, foto- & filmstudio, werkplaats of kantoorruimte. Maar ook voor meetings en bijeenkomsten. Speciaal voor creatieve ondernemers en ondernemende creatieven. 

De Creatieve Broedplaats is het bruisende centrum voor starters en doorgroeiers binnen de creatieve industrie in Hoorn en omgeving, waarbij creatieve ondernemers onderling profiteren van elkaars kennis, kunde en netwerk. ICT-ers hebben ontwerpers nodig voor interaction design en omgekeerd.

De Broedplaats is gevestigd in de circa 1.500 m2 tellende twee voormalige kaaspakhuizen aan de Bierkade in Hoorn. Dit is de locatie van het eind 2011 verhuisde Museum van de Twintigste Eeuw. Flexibele, lichte en praktische ruimtes beschikbaar vanaf 15 tot ca. 300 m2. De multifunctionele indeling is voor een groot gedeelte open (loft-idee) en voorzien van elektriciteit, Wifi-internet en verwarming.

Meer informatie
Stichting Creatieve Broedplaats Hoorn, Bierkade 4 – Hoorn
E-mail: penningmeester@kaaspakhuizenbierkade.nl

Contactpersonen
Raveel Bedrijfsmakelaardij 0229 278010.
Piet Mol, verhuur vergaderruimten: 06 20 60 51 38